Pribúdajúcimi rokmi stráca naša pleť na elesticite a lesku. Pribúdajú vrásky a pokožka prichádza o svoje kvality. Tieto procesy však možno spomaliť, pokožku spevniť a vrásky zredukovať.

Metabolické procesy sa v našom tele s pribúdajúcim vekom spomaľujú, a toto spomalenie neobchádza ani našu pokožku. Znížená tvorba kolagénu uberá na jej elasticite, slnečné žiarenie a modré svetlo zasa urýchľujú jej starnutie. Vhodnou starostlivosťou a pravidelnými liečivými kúrami sa však výrazným poškodeniam dá predísť, rovnako aj nežiadúcim chirurgickým či kozmetickým zákrokom.

Slnečné žiarenie je v istých dávkach zdraviu prospešné, okrem iného napomáha tvorbe vitamínu D. Dôsledkom nadmerného slnenia ale môžu byť popáleniny a  neposlednom rade aj vrásky. UV žiarenie zrýchľuje starnutie pleti. Tieto okom neviditeľné lúče prenikajú do hlbších vrstiev kože a poškodzujú vnútorné štruktúry, čím sa kolagén zodpovedný za pružnosť pokožky rozpadá. Je vhodné sa pred nimi chrániť a škodné procesy spomaliť.

AGE-PROTECT LSF 20 Elixír proti starnutiu pokožky reprezentuje intenzívnu starostlivosť pred starnutím pokožky vplyvom svetla. Ochranný faktor SPF 20 pokožku chráni a v kombinácii s účinnou látkou posilňuje odolnosť pokožky a zlepšuje jej regeneračné a obnovujúce procesy. Hydratačná zložka spolu s vitamínom E zasa zabezpečujú žiarivú a zdravú pokožku.

Odvrátiť alebo aspoň spomaliť starnutie pokožky zasa dokáže LIFT & HYDRO & REPAIR 7-dňová ampulková kúra. Vďaka bylinnému komplexu bude vaša pokožka vyzerať pevnejšie už krátko po aplikácii. Unikátny komplex podporí tvorbu kolagénu v tele, pokožku posilní, tá naberie na pružnosti a zníži šance na úspech budúcim vráskam. Táto anti-aging kúra dokáže doručiť výsledky veľmi rýchlo, efektívne a s dlhodobou účinnosťou.

Pre efektívnejšiu a rýchlejšiu absorpciu aktívnych látok do pokožky odporúčame použiť pred aplikáciou hore uvedených produktov mikroihličkový valček dermaroller. Vysoko účinný mezoterapeutický nástroj stimuluje syntézu kolagénu, vyhladzuje vrásky, redukuje jazvy po akné i hyperpigmentáciu.

Mikrovpichovanie je úžasnou a jednoduchou metódou, ktorú môžete vykonávať v domácom prostredí. Poskytuje mnoho pozitív pre udržanie mladistvej a pevnej pleti:

  • stimuluje tvorbu kolagénu,
  • podporuje regeneráciu pokožky,
  • zlepšuje pevnosť a pružnosť pokožky,
  • viditeľne potláča vrásky a jazvičky po akné,
  • zjednocuje tón pleti a zdokonaľuje jej vzhľad,
  • zlepšuje vstrebávanie účinných látok z vašej starostlivosti o pleť,
  • zdokonaluje kontúry tváre,
  • podporuje rast vlasov,
  • odstraňuje odumreté kožné bunky.

Účinok kozmetického nástroja dermaroller je porovnateľný s účinkom laserového ošetrenia. Je možné ho použiť na všetky tóny pleti bez rizika vzniku pigmentových škvŕn, pretože nedochádza k tepelnému efektu.