Krásna, jemná a mladistvá pleť je snom azda každej ženy. Nielen že nám vďaka tomu ubudne zopár rokov ale i Vy sama sa cítite dobre a sebavedome. Pokožka na tvári je však jedno z najcitlivejších miest. Podpíšu sa na nej takmer všetky negatívne vplyvy z prostredia.

Určite ste už aj vy zažili problémy s dehydratáciou, kedy vašej pokožke chýbala voda, bola suchá a napätá. Alebo problémy s regeneráciou drobných jazvičiek po akné či skrášľujúcich zákrokoch, doplnené vysokou citlivosťou pokožky sprevádzanou nepekným začervenaním. No a napokon, najväčším a najčastejším nepriateľom ženskej tváre sú vrásky.

Hoci všetky tieto prejavy sú prirodzené, našou automatickou snahou je im čo najviac zamedziť a udržať svoju pleť v rovnováhe a pohode.

Produkty MEDICAL BEAUTY For Cosmetics pracujú prevažne s ôsmimi účinnými látkami, ktoré sa popasujú práve so všetkými vyššie spomenutými neduhmi. Jednoducho zabezpečia pleti všetko, čo potrebuje.  

Vráskoví bojovníci

Základom pre zabezpečenie krásne hladkej tváre sú bezpochyby dve základné zložky, a to kolagén a elastín. Tie Vám zabezpečí v moderná aktívna látka Neodermyl, ktorá sa prirodzene rozptyľuje do pokožky a jej úlohou je naštartovať produkciu kolagénu a elastínu. Pokožka je vďaka tomu pevná, čo následne vedie k vyhladeniu hlbokých vrások.

Ďalšou skvelou účinnou zložkou je Liftonin Xpress, ktorej zázračné účinky sú viditeľné na niekoľko hodín okamžite. Táto liftingová prísada je založená na báze mikroriasy Porphyridium cruentum, ktorá zabezpečí okamžitý účinok pre spevnenie pokožky.

Dajte zbohom suchej pleti

Nie je nič horšie ako pocit suchej a napätej pokožky. A tieto prejavy sú nie len citeľné ale bohužiaľ i viditeľné. Pleť je mdlá a zhrubnutá, bez života, môžu sa tvoriť i drobné šupinky. Voda je jednou z najdôležitejších zložiek pokožky a jej nedostatok v pokožke vie zapríčiniť všetky uvedené negatíva.

Preto odporúčame používať kozmetiku so zložkami, ktoré sú okrem iných významných benefitov postavené aj na hydratácii. MEDICAL BEAUTY For Cosmetics využíva v tej svojej hneď štyri takéto extra účinné zložky a to je Ľadovcová voda, Revivyl, Hodvábny proteín a samozrejmosťou je i dobre známa kyselina hyalurónová.  

Ľadovcová voda zanechá vašu pleť výrazne hladšou, unavená pokožka sa viditeľne rozžiari a navyše vám zabezpečí i trvalú vlhkosť pleti. Kyselina hyalurónová zasa podporuje pružnosť tkaniva, takže pomocou nej je podporená i pružnosť pokožky.

Regenerujte

Okrem skvelých hydratačných účinkov, majú tiež zložky Revivyl a Hodvábny proteín výrazné regeneračné účinky.

Revivyl ako multifunkčná aktívna zložka zabezpečí intenzívnejšiu kožnú obnovu, pevnú textúru pokožky a vďaka nemu sa tiež obnoví kožná regenerácia.

Hodvábny proteín v kombinácií s hydratačnými a regeneračnými faktormi zasa dodá pokožke prirodzene jemný pocit.

Citlivej pleti pomôže látka Unisooth PN. Tento malý zázrak je vhodný pre citlivejšie pokožky, keďže sa postará o rýchle upokojenie.

Všetko v jednom

Ak ste si už z jednotlivých prísad vybrali tú svoju, máme pre vás ešte jednu, ktorá zosobňuje všetko, po čom by vaša pleť mohla túžiť. Zložka Antarcticine je založená na úžasných vlastnostiach sacharidu, ktorý pomáha mikroorganizmom prežívať v extrémnych podmienkach. Bol objavený vo vrstve ľadu v zálive Admirality Bay. Jej rad pozitívnych vlastností a prínosov pre pleť je nekonečný.

Napomáha syntéze kolagénu a elastínu v tele, vďaka čomu účinne odstraňuje vrásky. Zabraňuje tak predčasnému starnutiu pokožky a tiež dehydratácií. No a potešíme vás i správou že má priaznivý vplyv aj pri regenerácií. Jej aktívna zložka je certifikovaná COSMOS (Cosmetic Organic Standard) z hľadiska kompatibility a udržateľnosti pokožky.

Ako môžete vidieť, to, akú kozmetiku používať, čo je jej obsahom a aké majú jednotlivé zložky efekty, má výrazný vplyv na stav pleti. čo v konečnom dôsledku ovplyvňuje náš celkový výzor.

Spoznajte svoju pleť, všímajte si čo jej vadí a chýba, aby ste tak zamedzili rôznym nežiadúcim vplyvom a následkom.

Všetky tieto extra účinné zložky nájdete pod jednou strechou v našich produktoch, ktoré môžete okrem kamenných predajní (vrátane siete DM drogerie markt) zakúpiť aj tu.