Nakoľko máme Vianoce predo dvermi a určite každý z nás (nielen ja) si láme hlavu nad tým, ako potešiť svojich najbližších, dávam vám svoje osobné tipy. Voňavé, účinné a omladzujúce ???? 

Pripravili sme pre vás špeciálne vianočné balíčky so zníženými cenami, ktoré určite potešia nejednu ženu. Kamarátku, kolegyňu, mamu, sestru či dokonca aj starú mamu.

Skvelá správa je, že produkty medicínskej kozmetiky Medical Beauty si môžete kúpiť aj v obchodných sieťach DM drogérie, alebo si ich pohodlne objednať cez náš eshop. Ešte to do Vianoc stíhate! Stačí objednať do 18.12!

Vianočný balíček S obsahuje luxusnú kombinovanú starostlivosť z bohatého denného krému a pleťového séra. Stojí len 39,99 eur.

Vianočný balíček M obsahuje luxusnú kombinovanú sadu komplexnej starostlivosti o pleť pozostávajúca z denného krému, pleťového séra a očného krému. Stojí 59,99 eur.

Vianočný balíček L obsahuje luxusnú kombinovanú sadu komplexnej starostlivosti o pleť pozostávajúca z denného a nočného krému, séra a očného krému spolu s čistiacou formulou. Stojí 89,99eur.

Ak premýšlate nad jednotlivými produktami, poradím vám.

Kamarátke by som vybrala high-tech gél In Perfect Shape zlepšujúci kontúry tela s kryo efektom a morský kolagén Lift&Repair s vysoko účinným zložením, ktoré udržujú „vo forme“ vašu kožu, nechty aj vlasy. 

Pre mamu by som určite odporučila kúpiť Lift&Repair výživné sérum proti vráskam s okamžitým sťahujúcim efektom a k tomu multifunkčný očný krém Lift&Repair na redukciu očných vrások, očných vakov a tmavých kruhov.


Tipy na darčeky od spisovateľky Jany Mutňanskej

A v rámci produktovej rady Medical Beauty určite vyberiete niečo aj pre svoju starú mamu. Napríklad extra bohatý krém na ruky proti starnutiu Care&Protect, ktorý zanecháva hodvábne jemné ruky a krém na krk a dekolt.

A ako by som mohla zabudnúť! Vybrať ten správny darček môžete aj pre mužov. Pozrite si naše pánske novinky!

Tak teda, šťastné a veselé a bohatého Ježiška! ????