Okamžitý optický liftingový účinok. To je to, čo naše zákazníčky na našom dennom kréme Global Anti-Aging milujú asi najviac. Krém však obsahuje zložky, ktoré okrem okamžitého efektu pomáhajú zlepšovať stav pleti a pri dlhodobom používaní naozaj redukujú vrásky. Zázrak? Tajomstvo je v starostlivo vybranom zložení.

Bohatý denný krém stimuluje produkciu kolagénu a pomáha spevňovať pokožku. Ocenená aktívna zložka pomáha vyhladiť aj výrazné vrásky. Regeneračné látky zase podporujú obnovu pokožky, a tak z dlhodobého hľadiska pôsobí proti predčasnému starnutiu pleti. Čo obsahuje náš krém?

Extrakt z kaviáru 

Extrakt z kaviáru sme do krému nepridali iba preto, aby sa krém tváril luxusne. Kaviár je skutočný zázrak proti vráskam. Má antioxidačné vlastnosti, ktoré chránia a vyživujú pokožku, a tiež obsahuje omega-3 a 6 mastné kyseliny, ktoré zvlhčujú a zlepšujú textúru pokožky. Pokožka je vďaka kaviáru jemnejšia a pružnejšia.

Kyselina hyalurónová

Kyselina hyalurónová je obľúbenou kozmetickou zložkou, ktorá dodáva pleti hydratáciu a je zodpovedná za vypnutý a mladistvý vzhľad. Hrá kľúčovú úlohu v procese hojenia rán, udržiavaní hydratácie a zlepšovaní pružnosti pokožky, ktorá s pribúdajúcim vekom klesá. Kyselina hyalurónová tak pomáha bojovať s ochabnutím pleti a s vráskami.

Bambucké maslo

Bambucké maslo optimálne ošetruje suchú pokožku, pôsobí upokojujúco a hydratačne a zmierňuje svrbenie. Taktiež má úžasné hydratačné a regeneračné vlastnosti, v dôsledku čoho efektívne spomaľuje starnutie. Výsledkom je hladšia pokožka a spomalené starnutie.

Glycerín

Aj glycerín je bomba na hydratovanie pleti. Okrem toho zlepšuje elasticitu pokožky a pomáha zachovávať ochrannú vrstvu pokožky. V Anti-Aging kréme takýto poklad nemohol chýbať. 

Vzácne oleje

Aby sme vašu pleť hýčkali, pridali sme do zloženia aj vzácne oleje. Zmes olejov pôsobí hydratačne, vyrovnáva tón pleti a štruktúru pleti. Pleť je tak prirodzene hladšia. 

Vitamíny niacín, biotín a panthenol

Zvolili sme tri kľúčové vitamíny: niacín, biotín a panthenol, ktoré primárne chránia a vyživujú pokožku. Dokážu však oveľa viac. Niacín je vitamín, ktorý pôsobí ako antioxidant a hrá úlohu v regenerácii buniek a oprave DNA. Dokáže regenerovať bunky pleti, vyrovnať tón pleti a môže za mladší vzhľad. Jeho nedostatok je charakterizovaný práve kožnými problémami.

Podobne funguje aj biotín, ktorý možno poznáte v tabletkovej forme. Je to jeden z najčastejšie používaných vitamínov krásy. Pomáha pri tvorbe nových buniek a napomáha k správnemu fungovaniu olejových žliaz, čo má za následok zdravý a žiarivý stav pokožky. 

Panthenol sa často nachádza v krémoch po opaľovaní. Je to pomocník v boji proti starnutiu pleti. Môže pomôcť zlepšiť hydratáciu a pružnosť pokožky. Pomáha pri hojení rán, proti zápalom a zmierňuje začervenanie pokožky. Výsledkom je zdravo vyzerajúca pleť, ktorá pomalšie starne.

SYN-AKE – ocenená aktívna zložka

SYN-AKE je v podstate hadí jed – je to aktívna zložka, ktorá uvoľňuje svaly na tvári (účinok podobný botoxu) a pomáha tak znižovať dokonca výrazné vrásky. Práve vďaka zložke SYN-AKE budete mať okamžitý liftingový efekt. Toto bežné krémy nedokážu. Je to jeden z najúčinnejších prostriedkov proti starnutiu, ktorého účinnosť je pravdepodobne porovnateľná s „injekciami krásy“. 

Antarcticine 

Antarcticine je pomerne neznáma zložka, no v kréme proti vráskam by nemala chýbať. Je to dokonalý posilňovač kolagénu, čo má za následok viditeľnú úpravu vrások a obnovu pleti. Zabraňuje dehydratácii pleti, a tak pokožka vyzerá hladšia a žiarivejšia. In vitro a in vivo testovanie Antarcticinu ukázalo jeho schopnosť zvýšiť produkciu kolagénu a elastínu už za 48 hodín. Nepretržité používanie počas 30 dní ukázalo dramatické zníženie hĺbky vrások.

Peptid P-Reproage

Ak má krém proti vráskam fungovať, potrebuje obsahovať aj peptidy. Práve peptid P-Reproage podporuje obnovu potenciálu kmeňovej vrstvy epidermálnej základnej vrstvy, čím pomáha dlhšie udržiavať vlastnú schopnosť obnovy a prispieva k zlepšenému vzhľadu zrelej pokožky.

Krémy obsahujúce SYN-AKE a kokteil ďalších živín prenikajú hlboko do pokožky tým, že ju posilňujú, robia tvár hydratovanou a elastickou, čo pomáha rýchlo a efektívne vyhladiť vrásky a okamžite “liftingovať”- teda napnúť tvár. Skutočný anti-age krém. Doprajte si hladšiu, žiarivejšiu a vizuálne omladenú pleť.

Zvýšte účinky a naštartujte regeneračné procesy s dermarollerom

Pre zvýšenie efektu je vhodné pred aplkáciou použiť derma roller  vysoko účinný mezoterapeutický nástroj na domáce použitie s mikroihlami, vďaka ktorým preniknú vysoko účinné látky obsiahnuté v kréme hlbšie do pokožky.


Luxusná denná starostlivosť proti vráskam pre zrelú pleť stimuluje produkciu kolagénu, pomáha spevňovať pokožku a podporuje jej obnovu. Pre zvýšenie efektu odporúčame použiť mikroihličkový valček.

Mikrovpichovanie je úžasnou a jednoduchou metódou s mnohými výhodami pre udržanie mladistvej a pevnej pleti:

  • stimuluje tvorbu kolagénu,
  • podporuje regeneráciu pokožky,
  • zlepšuje pevnosť a pružnosť pokožky,
  • viditeľne potláča vrásky a jazvičky po akné,
  • zjednocuje tón pleti a zdokonaľuje jej vzhľad,
  • zlepšuje vstrebávanie účinných látok z vašej starostlivosti o pleť,
  • zdokonaluje kontúry tváre,
  • podporuje rast vlasov,
  • odstraňuje odumreté kožné bunky.

Oba tieto obľúbené produkty možno objednať na našom eshope:

  • DERMAROLLER Mikroihličkový valček
    19,99  s DPH
    GLOBAL ANTI-AGING Denný krém
    34,99  s DPH