Ako obstála kozmetika MEDICAL BEAUTY For Cosmetics u ďalšej z vybraných ambasádoriek? Dozviete sa v tejto recenzii.

A pri otázke, či by Martinka odporúčila našu značku svojim kamarátkam odpovedala: ,,Nie len, že by som im ho odporučila ale aj ju samozrejme odporúčam. ???? “ Ďakujeme za testovanie Martinka.

Aký produkt ste testovali? 

CLEAN & PROTECT Dvojfázová micelárna voda, LIFT & REPAIR Sérum, Krém na pery proti vráskam

Ako ste boli spokojná s testovaným produktom? 

Keďže momentálne žijeme už niekoľko mesiacov v dobe rúšok a respirátorov moja pleť sa výrazne zhoršila, preto som sa rozhodla pre komplexnú starostlivosť o pleť od odličovacej vody cez sérum až po krém na pery. Toto combo používam denno denne a som nadmieru spokojná.

Ale vezmime to od začiatku. Najprv si pleť samozrejme treba dôkladne vyčistiť. Čiže začínam svoj pár minútový rituál s dvojfázovou micelárnou vodou, ktorá je mojim úplným favoritom. Odlíči aj vodeodolný make-up bez akéhokoľvek tlaku a trenia pokožky. Vďaka olejom, ktoré obsahuje je moja pokožka po odlíčení nie len čistá ale aj jemná. Určite sa mi zlepšila pleť. Odkedy pravidelne ráno a večer používam túto vodu nemám červené fliačky, žiadne vyrážky ( čo aa mi už dlho nestalo) a pleť je žiarivejšia a sviežejšia.

Ďalej pokračujem s LIFT & REPAIR sérom, ktoré moju pleť ešte krásne vypne a po mesiaci používania aj moje jemné vrásky, s ktorými som bola nespokojná (keďže mám ešte len 30), sú oveľa menej viditeľné.

A nakoniec to zakončím krémom na pery. Kedže mám pery upravené kyselinou hyalurónovou a taktiež sa o nich potrebujem starať, aby neboli suché, vráskavé ale dostatočne vyživené nie len zvnútra (pitný režim) ale aj zvonku. Pery sú po tomto kréme jemné, hladké, proste krásne šťavnaté tak ako majú zdravé a krásne pery vyzerať. A navyše krém na pery nemá žiadne chute, ktoré by Vám po nanesení mali prekážať.

A bonus na záver: všetky tieto produkty majú navyše prekrásnu nevtieravú vôňu, takže sa cítim akoby som vyšla priamo zo salónu. Za mňa úplne najlepšia voľba táto kozmetika.

Zaznamenali ste nejaké konkrétne zmeny na vašej pokožke?

Áno, najpodstatnejšia zmena pre mňa je to, že už nemám žiadne vyrážky a nemusím sa hanbiť fungovať aj bez make-upu, čo bolo pred tým nemysliteľné.

Plánujete používať produkty MEDICAL BEAUTY For Cosmetics naďalej?

Samozrejme, používam toho viac, nie len tieto tri produkty a som so všetkým spokojná. Ešte sa chystám doplniť si zbierku o produkt na póry, aby moja pleť bola už úplne 100% bez chýb.