Nakoľko máme Vianoce predo dvermi a určite každý z nás si láme hlavu nad tým, ako potešiť svojich najbližších, prinášame Vám od našich známych tvárí ich osobné tipy na ich obľúbené produkty.

Nechajte si poradiť a obdarujte tak svoju priateľku, maminu, kolegyňu, či manžela voňavým, účinným a omladzujúcim darčekom.

Prečo staviť na medicínsku kozmetiku MEDICAL BEAUTY For Cosmetics?

Pretože všetky produkty sa pýšia prémiovým zložením s vedecky overenými účinnými látkami nielen proti vráskam. Skvele si rozumujú i s podráždenou pokožkou a citlivou pleťou, ktorá potrebuje zaobchádzanie ako v rukavičkách. Pre dámy, ktoré chcú o svoju pleť dbať už po tridsiatke, namiešal MEDICAL BEAUTY For Cosmetics koktejl účinných látok, ktorý vašu pleť nielen vyživí a hydratuje, ale vyhladí vrásky až do 44% ich hĺbky!

A aké sú osobné tipy na produkty MEDICAL BEAUTY For Cosmetics od dvoch známych sloveniek?

Natália Hatalová, speváčka:


I speváčka Natália Hatalová si zamilovala produkty rakúskej značky MEDICAL BEAUTY

,,Moje top 3 antiage produkty

1. LIFT&REPAIR Sérum – Tento produkt patrí jednoznačne aj na prvé miesto. Milujem jeho príjemnú konzistenciu, rýchlo sa vstrebe do pokožky a pocit vypnutia cítite už pri 1. nanášaní. Moju pokožku udržuje hydratovanú a hladkú po celý deň. Za toto sérum by som kľudne zaplatila aj štvornásobok jeho ceny. Stojí za to.

 

2. LIFT&REPAIR Očný krém – Kruhy pod očami, klesajúce očné viečka sa týkajú nejedného z nás. Oči namáhame pravidelne pri práci, sledovaním mobilného telefónu a zabrať im dá aj nedostatok spánku. Preto si práve očné okolie vyžaduje najväčšiu starostlivosť. Toto je zatiaľ najlepší očný krém, aký som kedy používala. Hydratuje, vypína okolie očí, redukuje tmavé kruhy pod očami a je ideálny aj pre citlivú pleť.

 

3. GLOBAL ANTI-AGING Denný krém – Ak hľadáte krém, ktorý je ideálny pre zrelú pleť, natrafili ste na to najlepšie. Stimuluje produkciu kolagénu, pomáha spevňovať pleť a podporuje jej obnovu. Tento krém máme už aj rodinne overený a naozaj všetci si ho pochvaľujú.

  • GLOBAL ANTI-AGING Denný krém
    34,99  s DPH
    LIFT & REPAIR Sérum
    22,99  s DPH
  • z
    LIFT & REPAIR Očný krém
    22,99  s DPH

Veronika Fabianová, Osobná trénerka / Účastníčka šou Svadba na prvý pohľad:

,,Moje top 3 produkty pre suchú a citlivú pleť


Veronika Fabianová a jej osobné tipy na kozmetické produkty

1. AGE-PROTECT LSF 20 Elixír – Používam ho každé ráno pod krém, aby som ochránila pleť pred modrým žiarením. To taktiež spôsobuje starnutie pokožky a pigmentové škvrny, ktorých výskyt sa po používaní séra zmiernil.

 

2. GLOBAL ANTI-AGING Denný krém – Po vyskúšaní tohto denného krému už po inom ani nesiaham. Mám veľmi suchú a citlivú pleť, pri ktorej mávam hlavne v zime pocit pnutia. Po nanesení GLOBAL ANTIAGING krému ju mám hydratovanú po celý deň.

 

3. PHYTO DELUXE Telový olej – Tak isto ako aj krém je tento olej na moju suchú pokožku ideálny, hlavne po osprchovaní. Je rýchlo vstrebateľný a tak ho používam vždy, keď zatúžim po hodvábnej a voňavej pokožke .“

  • PHYTO DELUXE Telový olej
    19,99  s DPH
    AGE-PROTECT LSF 20 Elixír proti starnutiu pokožky
    22,99  s DPH
  • GLOBAL ANTI-AGING Denný krém
    34,99  s DPH

Erika Barkolová, moderátoka:

,,Kozmetiku MEDICAL BEAUTY For Cosmetics používam už takmer 2 roky.


Erika Barkolová používa kozmetiku MEDICAL BEAUTY For Cosmetics už dva roky
  1. LIFT & REPAIR Denný a Nočný krém: Medzi moje najobľúbenejšie patria určite krémy a to denný aj nočný. Som s nimi spokojná najmä preto, že sa pekne vpijú a nenechávajú mastný film na tvári, pričom pleť pôsobí vláčne.

2.LIFT & REPAIR Očný krém: Veľmi sa mi osvedčil i očný krém, na ktorý nedám dopustiť. Vrásky okolo očí sa vyskytujú na tvári medzi prvými a preto je potrebné venovať očnému okoliu osobitnú pozornosť. Tento očný krém pomáha udržiavať pokožku okolo očí hydratovanú, podporuje jej regeneráciu a dodáva pocit napnutia. Okrem toho, má takisto veľmi príjemnú konzistenciu a pekne sa vstrebe.

3. Krém na krk a dekolt: Priznám sa, že predtým som nikdy nepoužívala krém na krk a dekolt, čo pri mojom veku /po 40tke/ je už viac ako nutnosť, nakoľko podporuje tvorbu kolagénu v pokožke a tak vypĺňa vrásky zvnútra. Navyše, vďaka obsahu hodnotných organickýcch olejov vyživuje a chráni pokožku pred stratou vlhkosti. Na používanie krému na krk a dekolt som si rýchlo zvykla, je veľmi príjemný na rozotieranie a krásne voní. A musím povedať, že práve tento krém je pre mňa najväčšia vychytávka.

4.LIFT & REPAIR Sérum: V poslednom období začala tiež používať výživné liftingové sérum proti vráskam, ktoré aplikujem pod denný a nočný krém. Okrem extraktu z rias, ktorý pomáha dosiahnuť okamžite viditeľný sťahovací účinok obsahuje i kyselinu hyalurónovú a ľadovcovú vodu, ktoré dodajú mojej pleti extra vlhkosť.

  • Krém na krk a dekolt
    22,99  s DPH
  • LIFT & REPAIR Nočný krém
    29,99  s DPH
    LIFT & REPAIR Sérum
    22,99  s DPH
    LIFT & REPAIR Očný krém
    22,99  s DPH
    LIFT & REPAIR Denný krém
    29,99  s DPH

Pretože každá žena si zaslúži zdravú a krásnu pleť…

Cenovo dostupná, prírodná prémiová kozmetika – práve to je cieľom MEDICAL BEAUTY For Cosmetics, najpredávanejšej rakúskej kozmetiky, na ktorú nedajú dopustiť milióny žien.