Mladistvá a hladká pokožka má predovšetkým jednu vlastnosť: dostatok kolagénu.

Od 25 roku života telo začína postupne strácať schopnosť tvorby kolagénu a po 40ke sa už nevytvára takmer vôbec. Odporúča sa preto užívať ho vo forme doplnkov, ktoré nahradia tento prirodzený proces.

Obsah kolagénu v koži v 30-ke a v 60-ke

Stále viac žien sa preto rozhoduje pre krémy, ktoré napomáhajú práve tvorbe kolagénu.

Pokrokový prístup MEDICAL BEAUTY For Cosmetics spočíva v kombinovaní vonkajšej starostlivosti o pleť s inovatívnymi kolagénovými kapsulami, čím vytvára účinnú dvojitú stratégiu:

Pilier 1: Vysoko kvalitné krémy a séra MEDICAL BEAUTY For Cosmetics s pokrokovým zložením sa spoliehajú na vysoko technologickú účinnú látku Antarcticine, ktorá zvyšuje produkciu vlastného kolagénu v tele.

Navyše, ocenená aktívna zložka zlepšuje obnovu pleti – pokožka získava mladistvý, rozžiarený vzhľad. Exkluzívna línia pleťovej starostlivosti tiež zmierňuje podráždenie, upokojuje pokožku, dodáva intenzívnu vlhkosť, vďaka čomu je ideálna aj pre najcitlivejšiu pokožku.

Pilier 2: Intenzívna výživa s Verisol® kolagénovými peptidmi.

Okrem starostlivosti zvonku možno rozšíriť svoju stratégiu v boji proti starnutiu i zvnútra. Kolagénové kapsuly MEDICAL BEAUTY For Cosmetics zvyšujú produkciu vlastného kolagénu v tele.

Prémiová receptúra morských kolagénových peptidov so špecifickou koncentráciou vitamínu C, zinku, biotínu a selénu, prispieva k:

  • VÝŽIVA A HYDRATÁCIA: Zlepšenie vlastnej syntézy kolagénu pomáha korigovať aj výrazné vrásky a aktívne zabraňuje predčasnému starnutiu. Vyvážením rovnováhy vlhkosti pokožky a posilnením prirodzenej ochrannej bariéry kože sa pokožka javí ako žiarivá a vitálna.
  • ANTICELULITÍDNY EFEKT: Viac kolagénu vedie k pevnému spojivovému tkanivu a to napomáha k hladšej a pevnejšej pokožke.
  • VLASY A NECHTY: Kolagén pomáha zlepšovať štruktúru nechtov a posilňuje vlasy.
  • PODPORA IMUNITY: Vitamín C a bioprvky ako selén a zinok podporujú celkové zdravie a funkcie imunitného systému, chránia bunky pred oxidačným stresom.

Dostupné v sieti dm drogerie markt slovensko, vo vybraných salónoch a na eshope WWW.MEDICALBEAUTYFORCOSMETICS.EU