Kým muži v minulosti venovali pleťovej rutine čas iba ak pri holení, súčasní moderní muži sú oveľa otvorenejší, pokiaľ ide o starostlivosť o pleť a celkový vzhľad. Dopyt po mladistvom a atraktívnom vzhľade sa tak zvyšuje aj medzi mužmi.

Kozmetika partnera však stále nie je v našich končinách dobre známou témou. To je však chyba!

Pretože: pánska pokožka sa líši od ženskej pokožky v štruktúre, funkcii i v procese starnutia. Napriek tomu, že vrásky sa u mužov vyskytujú neskôr, rýchlo sa prehlbujú.

Je vhodné zvoliť pánsku pleťovú starostlivosť, ktorá je určená špeciálne potrebám mužskej pokožky.

Pýtate sa prečo?

Mužská pokožka je silnejšej štruktúry a je odolnejšia voči vonkajším vplyvom prostredia. Muži začínajú badať starnutie pokožky a jej ochabovanie okolo 35. roku života a začinajú sa objavovať prvé vrásky, častokrát sa veľmi rýchlo prehlbujú.

Dôležitú úlohu tu však zohráva aj životný štýl. Muži majú tendenciu viesť nezdravší životný štýl, čo má negatívny vplyv na ich vzhľad. V dôsledku konzumácie alkoholu, nikotínu a nekontrolovanej stravy má pokožka sklon k vysúšaniu, vráskam, pocitom napätia a blednutiu.

Ako s tým bojovať?

Základná stratégia: viac kolagénu, viac kyseliny hyalurónovej a intenzívnejšia starostlivosť.

MEDICAL BEAUTY For Cosmetics MEN ponúka pre náročných mužov súčasnosti efektívnu starostlivosť pre mladistvý zdravý vzhľad a nadobudnutie stratenej vitality.

Hydratovať, hydratovať a ešte raz hydratovať..

Teraz ste sa určite nedozvedeli žiadne tajomstvo. Hydratácia je alfou omegou vždy. Či je reč o ženskej alebo mužskej pokožke.  

Mužská pleť je dokonca takmer denne vystavovaná holeniu a je náchylná k podráždeniu.  Skvelé sú prípravky, ktoré poskytnú potrebnú hydratáciu, ale rovnako dokážu upokojiť podráždenú pokožku.

Stavte na inovácie a objavte komplexnú starostlivosť

MEDICAL BEAUTY For Cosmetics MEN Hydrate & Vitalize 24h hydratačná starostlivosť obsahuje inovatívny aktívny komplex PatcH2O™, ktorý dodáva pokožke okamžitú a trvalú vlhkosť.

Okrem výrazného účinku, ktorý okamžite hydratuje, má účinná látka aj depotný účinok, ktorý pokožke dodáva dlhodobú vlhkosť (až 48 hodín).

Okrem toho sa vytvára film, ktorý chráni pokožku pred stratou vlhkosti. Príjemne chladiaci gél zaisťuje svieži pocit pleti ihneď po aplikácii, vyživuje ju hodnotnými olejmi a zabraňuje podráždeniu.

Bohatá receptúra ​​s aloe vera, panthenolom a vitamínom E sa stará aj o citlivú a suchú pokožku, zmierňuje začervenanie, pôsobí proti podráždeniu a chráni pred škodlivými vplyvmi prostredia. Gélová emulzia sa rýchlo vstrebáva a je ideálnou starostlivosťou po HOLENÍ!

Pleť je výrazne pružnejšia, mäkšia, vyzerá výživne a vitálne.

Rovnako dôležité očné okolie!

Pokožka okolo očí je tenká a citlivá i u mužov. Stres, zlý životný štýl a prirodzené starnutie pokožky môžu viesť k veľmi skorým vráskam, ochabnutiu a tmavým kruhom pod očami.

A práve oblasť očného okolia najčastejšie prezradí vek.

Riešenie: vysoko účinná starostlivosť o očné okolie mužov, pre sviežo a mlado vyzerajúcu pokožku okolo očí.

Extra kombinácia rastlinných látok, vrátane aloe vera redukuje vrásky a kruhy

MEN Lift & Regenerate Očný krém obsahuje kombináciu desiatich rastlinných látok, vrátane kofeínu, panthenolu a aloe vera, ktoré redukujú tmavé kruhy, vrásky a vačky pod očami. Bohatá receptúra obsahuje aj regeneračné a upokojujúce látky a tak pomáha zvlhčovať pokožku a upokojuje i podráždenú pokožku.

Podpora tvorby kolagénu a viac kyseliny hyalurónovej

Výraznejšie starnutie pokožky sa u mužov začína prejavovať až okolo 40. roku života avšak veľmi rýchlo dochádza k ochabnutiu či prvým vráskam. To súvisí i so zníženou produkciou kolagénu.

Odporúčanie: Výkonný aktívny komplex obsiahnutý v kréme MEDICAL BEAUTY For Cosmetics Men Lift & Protect sa spolieha na dermatologicky testovanú, vysoko oceňovanú látku, ktorá zvyšuje produkciu vlastného kolagénu a elastínu v tele. Aj výrazné vrásky môžu byť viditeľne korigované.

Výsledok: hydratovaná, upokojená a svieža pleť

Hydratujúce zložky a kyselina hyalurónová dokonale dopĺňajú receptúru a poskytujú vitálne svieži vzhľad. Kvalitné ošetrovacie látky podporujú hydratáciu suchej pokožky, majú upokojujúci účinok a zabezpečujú trvalý a príjemný pocit na pokožke.